COLECȚIA SILVER GHOST

CONTACTAŢI-NE

FRUMUSEȚE NEPIERITOARE

Cu peste un secol în urmă, o mașină a schimbat cursul industriei auto. Sfidând toate așteptările, modelul Silver Ghost AX201 a întreprins o aventură extraordinară, călătorind non-stop pe o distanță de aproape 24.000 de kilometri. A fost o remarcabilă demonstrație de ingeniozitate tehnologică și design avangardist. Astăzi, legenda este repovestită prin strălucirea vizionară a colecției Silver Ghost. Limitată la doar 35 de mașini, această Colecție reprezintă un tribut adus deschizătorilor de drumuri din prezent și un talisman pentru un viitor care tocmai se dezvăluie.

Un Spirit al Extazului unic a fost meșteșugit meticulos din argint pur și prevăzut cu un ornament personalizat, exclusiv pentru această colecție. Construită din cupru, baza este inspirată de compartimentul motorului modelului AX201.

Evidențiind și mai mult alura luxuriantă a Colecției Silver Ghost, roțile cu îndreptare automată au o culoare de fundal în consonanță cu exteriorul Cassiopeia Silver al mașinii.

Inserțiile din argint solid dispuse elegant și pielea acoperită în argintiu, elevează frumusețea subtilă a interiorului Forest Green, onorând atenția acordată detaliilor caracteristică modelului Silver Ghost original.

Accesoriile Colecției Silver Ghost sunt prezentate într-un argintiu superb, subtil - fiecare detaliu face aluzie la exclusivitate. O execuție contemporană a instrumentelor de bord ale mașinii este inspirată de cadranele modelului AX201, inclusiv ceasul gravat delicat, finisat manual în argint pur.

Descoperiți unul dintre cele doar 35 de exemplare Silver Ghosts la distribuitorul dumneavoastră local.

CONTACTAŢI-NE