SUITA DE INTIMITATE PHANTOM

CONTACTAŢI-NE

SANCTUARUL DUMNEAVOASTRĂ VĂ AȘTEAPTĂ

Pentru o lume în care intimitatea este cel mai prețios lux, Roll-Royce a creat un spațiu care îmbină confortul excepțional al scaunelor din spate asigurat de Phantom Extended Wheelbase cu indulgența oferită de un spațiu complet izolat. Phantom există acum nu doar ca un potent simbol de influență, ci și ca un refugiu din care puteți face tranziția de la persoana publică la individul privat.

REFUGIUL PERFECT

Suita de intimitate include noul separator de intimitate electric, acoperit cu crom, un geam și perdele de intimitate în partea din spate, toate acestea transformând cabina modelului Phantom într-o oază de liniște în care conversațiile șoptite și momentele de intimitate se pot desfășura complet neperturbate.

UN SANCTUAR SILENȚIOS

Conversațiile vor fi complet private, datorită celor mai ridicate niveluri de izolare acustică, ce mențin liniștea spațiului dumneavoastră. Suita de intimitate redefinește această noțiune sacră de sanctuar intim.

LUXUL INTIMITĂȚII

Pentru o izolare completă, perdelele de intimitate aflate în partea din spate permit o mascare completă a geamurilor laterale și din spate, în timp ce geamul de intimitate posterior extinde acest mediu intim. Un loc sacru, care definește cu adevărat prețiosul lux al intimității.

CONTACTAŢI-NE