MODELUL DAWN BLACK BADGE AERO COWLING CU CAPAC HABITACLU SPATE

RIDICAREA DIN ÎNTUNERIC

Black Badge se adresează celor neînfricați. Siluetele reprezentative ies în evidență. Performanța este îmbunătățită. Cea mai temerară exprimare a Rolls Royce furnizează o experiență de condus care este dincolo de această lume.

DESCHIS SPRE AVENTURĂ

Conceput pentru perfecție și pur în formă, Black Badge Dawn clocotește de potențial. Desfătați-vă în captivanta cursă cu decapotabila cu patru locuri sau dezlănțuiți spiritul cu două locuri cu modelul Black Badge Dawn Aero Cowling cu capac cu habitaclu spate.

PUTEREA LIBERTĂȚII

Prezența musculară a Black Badge Dawn sugerează puterea care zace în interior. Roțile din material compozit cu fibră de carbon formează o aureolă în jurul emblemei Rolls-Royce cu îndreptare automată.

PUTERE DEZLĂNȚUITĂ

Cuplu îmbunătățit, suspensie rafinată și o țeavă de eșapament opțională tip sport furnizează o experiență de condus mai energică.

VĂ DEZVĂLUIE CULORILE ADEVĂRATE

Spiritul extazului, acum negru ca fantasmele, vă ghidează înainte. Alegeți cea mai neagră nuanță dintre nuanțele negre sau realizați-vă propria viziune de culori.

Răsfățați-vă în extazul cu patru locuri, adăugați sportivitatea cu două locuri a modelului Black Badge Dawn Aero Cowling cu capac cu habitaclu spate sau trageți plafonul în câteva secunde. Black Badge Dawn combină libertatea alegerii cu luxul de neegalat și izolarea acustică.

Percepeți cum simțurile dumneavoastră prind viață. Fiecare călătorie este o aventură.