MODELUL DAWN AERO COWLING CU CAPAC HABITACLU SPATE

ADOPTAȚI SPONTANEITATEA ADEVĂRATĂ

Întâmpinați limita extremă în libertatea veselă a decapotabilelor. Dawn Aero Cowling cu capac habitaclu spate îmbunătățește spiritul vivace al modelului Dawn cu extazul unei experiențe adevărate cu două locuri.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ SIMȚURILE

Lăsați-vă în voia momentului, a elementelor, a plăcerii pure. Optimismul decapotabilelor întâmpină dinamismul exuberant al modelului Dawn Aero Cowling cu capac habitaclu spate - creat pentru cei care caută orizonturi mai largi.

LIBERTATEA ALEGERII

La dorința dumneavoastră, acest atlet expresiv cu două locuri devine o captivantă prezență mondenă cu patru locuri. În orice întâlnire și orice călătorie, sunt dezvăluite noi posibilități. Tehnologie ireproșabilă, design grațios. Conceput din fibre de carbon ultra-ușoare și aluminiu, sculptat pentru a dirija fluxul de aer pentru un confort îmbunătățit. Desfătați-vă în luxul care este inconfundabil, inimitabil, Rolls-Royce.

LUAȚI-VĂ LIBERTATEA

Să acționați din impuls este ușor, cu spațiu de depozitare generos, oferind acces fără efort la lucrurile de primă necesitate ale unui drum deschis.