Rolls-Royce Motor Cars Service București se conectează cu lumea artei  

Lumea artei și Rolls-Royce se bucură de o relație de lungă durată, clienții sunt patroni ai artei și au propriile lor colecții private de opere, din când în când, autovehiculul in sine devine un element de colectie. Partenerul unic al Rolls-Royce Motor Cars in România sărbătoreste aceasta relație cu o expoziție de artă permanentă la centrul de service Rolls-Royce Băneasa. 

Având în vedere această moștenire artistică și lunga tradiție de mari sculptori a României, Schmidt Premium Cars l-a invitat Ion Iancuț, un sculptor și pictor foarte apreciat, să expună două lucrări, în salonul Rolls-Royce, începând cu data de 28 august 2018 până la 31 martie 2019. O sculptură, "Fiul risipitor", și o pictură, "Căutătorul de stea", vor fi expuse în salonul Rolls-Royce, situat în showroom-ul Automobile Bavaria din Băneasa.

 

"Avand in vedere angajamentul Rolls-Royce in privinta unicitatii si claritatii vizuale am ales sa deschidem prima expozitie cu o sculptura care sa reflecte aptitudinile remarcabile ale artizanilor romani", a spus Michael Schmidt, Presedinte al MHS Holding si Schmidt Premium Cars.

 

Cu o vocație descoperită timpuriu, cultivată continuu de-a lungul anilor, Ion Iancuț a construit un discurs inconfundabil în sculptura contemporană. Opțiunea sa pentru morfologii cu o deosebită sarcină imaginativă are rațiuni adânci, întemeiate pe aderența la cultura arhaică care își caută drum prin neîncetatele expierențe ale actualității. Artistul plaseaza forma sculpturală (în general, elemetele demersului artistic, aparținând regimului volumetric, discursului pictural sau grafic) în punctul central al unei discuții despre om, despre condiția umană, în perspectivă existențială și filozofică. Cu numeroase expoziții personale, începând cu anul 1974, până în prezent, Ion Iancuț are o carieră impresionantă, participând la expoziții de grup și simpozioane de artă, din țară și străinătate, adunând multe premii, pe parcursul carierei sale impresionante.

Despre Schmidt Premium Cars

Schmidt Premium Cars detine sucursale în România și Germania: în București, singurul centru de service Rolls-Royce din Europa de Sud-Est iar în München, un dealer Rolls-Royce, care oferă întreaga gamă de servicii exclusiviste distinșilor proprietari de automobile.

Cele două centre de service, din București și München, asigură cele mai înalte standarde din domeniul automobilistic pentru a oferi servicii excepționale clienților din regiunile specifice.