RRMC susţine Fundaţia The Naked Heart.Fundaţia 

Fundaţia The Naked Heart a organizat ediţia anuală a Fabulous Fund Fair pe data de 20 februarie în Old Billingsgate Market din Londra. Rolls-Royce Motor Cars a susţinut organizaţia caritabilă creând o cabină fotografică super-luxoasă pentru acest eveniment, permiţându-le invitaţilor să fie fotografiaţi în noul model Rolls-Royce Dawn de fotograful de modă renumit în întreaga lume, Ellen von Unwerth.

Supermodelele Natalia Vodianova, fondatoarea organizaţiei caritabile, şi Karlie Kloss au fost gazdele celei de-a doua ediţii a evenimentului de succes la care au participat multe vedete, organizat în timpul Săptămânii Modei din Londra. Cele mai importante personalităţi din domeniul modei şi mulţi reprezentanţi ai celor mai cunoscute mărci din lume participă la un eveniment inspirat de parcurile de distracţii, care include atracţiile binecunoscute ale zonelor de acest fel, pentru a oferi sprijin familiilor care cresc copii cu nevoi speciale.

Modelul Rolls-Royce Dawn, un Coupé decapotabil de culoare Midnight Sapphire cu un interior vopsit în Mandarin, a reprezentat cabina fotografică super-luxoasă destinată publicului, folosită în acest eveniment, demnă de atenţia renumitului fotograf de modă Ellen von Unwerth. Interiorul contemporan al modelului Dawn, lucrat manual în anticiparea împărtăşirii unor momente de neuitat, a creat o scenă fermecătoare pentru vizitatorii Fabulous Fund Fair, unde au putut să îşi creeze propriul „Rolls-Royce al selfie-urilor”.

Modelul Rolls-Royce Dawn este automobilul decapotabil super-luxos care nu face compromisuri – rar, rafinat şi cel mai social automobil super-luxos care există în lume. Pentru mulţi petrecăreţi, experienţa Rolls-Royce a început seara, mai devreme, invitaţii fiind Arizona Muse, Eric Underwood, Lily Donaldson şi Derek Blasberg, care au sosit în stil mare pentru The Fabulous Fund Fair, în automobilele Rolls-Royce Phantom şi Wraith.

Torsten Müller-Ötvös, directorul general executiv al Rolls-Royce Motor Cars, a spus: Fabulous Fund Fair organizat de The Naked Heart Foundation contribuie foarte mult la activitatea valoroasă a organizaţiei caritabile pentru copiii cu nevoi speciale şi familiile lor.

Cel mai nou model al nostru, Dawn, a corespuns perfect acestui eveniment social. Sperăm ca fondurile colectate în această seară să aibă un impact durabil asupra organizaţiei caritabile şi să continue să aducă bucurie în viaţa copiilor din întreaga lume”. Suntem mândri că putem susţine acest eveniment inovator şi merituos.

Misiunea The Naked Heart Foundation este de a susţine crearea unei societăţi bazate pe integrare care să accepte persoanele cu dizabilităţi şi cu nevoi speciale, încurajând jocurile şi înfiinţarea unor servicii de asistenţă gratuite pentru familiile dezavantajate. În ultimii 11 ani, The Naked Heart Foundation a adunat peste 30 de milioane de euro.