Rolls-Royce Motor Cars anunţă viitoare dezvoltări tehnologice

În luna februarie 2015, Rolls-Royce Motor Cars a anunţat dezvoltarea unei noi arhitecturi din aluminiu de grad aeronautic cu care vor fi prevăzute toate viitoarele modele Rolls-Royce care vor intra pe piaţă de la începutul anului 2018. Astăzi, conducerea companiei a anunţat că a început faza de testare a acestei noi arhitecturi, activităţi pregătitoare timpurii în cadrul cărora se utilizează prototipuri proiectate de ingineri şi testate în public în întreaga lume.

 

Arhitectura luxului pur

Viitorul autoturismului de lux pur se conturează deja, având în vedere că Rolls-Royce Motor Cars începe testarea noii arhitecturi din aluminiu de grad aeronautic cu care vor fi prevăzute toate liniile de modele Rolls-Royce viitoare. Această arhitectură va ajunge pe piaţă la începutul anului 2018.

Prototipurile vor fi evaluate pe drumuri publice în diferite locaţii din întreaga lume. Faza de testare curentă are scopul de a garanta că noua structură cu cadru spaţial va oferi sentimentul „călătoriei cu covorul fermecat” pe care numai compania Rolls-Royce poate să îl creeze atunci când conduceţi pe suprafeţe diferite şi că rezistă la condiţii meteorologice extreme. Evaluarea noii arhitecturi proprietare reprezintă prima etapă a unui program de dezvoltare utilizat pentru fabricarea unei noi generaţii de automobile Rolls-Royce care vor deveni disponibile de la începutul anului 2018.

„Începând cu anul 2003 şi cu darea în exploatare a noii Home of Rolls-Royce din Goodwood, Rolls-Royce Motor Cars a restabilit criteriul de referinţă pentru autoturismul de lux”, a declarat Torsten Müller-Ötvös”, directorul general executiv al Rolls-Royce Motor Cars. „Acum este momentul să facem următorul pas al călătoriei în lumea luxului Din acest motiv, astăzi anunţ că începe testarea în condiţii rutiere a noii arhitecturi proprietare. Această nouă arhitectură de lux pur reprezintă o investiţie considerabilă în viitorul puternicei noastre mărci”.